發新話題

老闆炒不吸煙員工炒魷魚

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 01:34 PM 發表
有D商厦,租咗D位畀電話網絡商,嗰D停咗電會好麻煩
夜晚或者星期六日整囉

回復 #22 無謂人 的帖子

夜晚同星期六日,你唔用手提電話㗎咩

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 01:39 PM 發表
夜晚同星期六日,你唔用手提電話㗎咩
停幾分鐘﹐唔覺既

回復 #24 無謂人 的帖子

咁啱有一個救命電話呢,咁就該煨

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 01:47 PM 發表
咁啱有一個救命電話呢,咁就該煨
我好彩﹐佢唔好彩囉

回復 #26 無謂人 的帖子

要停電好大陣仗,事前事後都要功夫,所以話,停電幾分鐘,手尾幾粒鐘

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 08:54 AM 發表
好多老細求我帶電接線
收嗰幾百蚊就賣命咩..........

多個人我都會做....得我一個...成地水...死咗都無人知...........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 10:57 AM 發表
小心D咪冇問題
知後聽到啲舊同事話有個新來的係彎仔開工電死咗.....老細無買勞保...要入冊半年............

我死唔死都無問題.....但咁我老婆同個仔都要食飯架.........

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 12:57 PM 發表
瓜得,所以有三樣守則一定要緊記!

1)   精神要夠
2)   胆大心細
3)   乾淨俐落
佢一個電話到...你過去拆個制睇吓咩事.....(返工時下大雨..成身都係水....過去做...是不是太危險.)..........

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-1-15 02:20 PM 發表
要停電好大陣仗,事前事後都要功夫,所以話,停電幾分鐘,手尾幾粒鐘
死咗人唔止停幾粒鐘電..........

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。