發新話題

阿嬌:以前很天真及傻 (14:28)

天真?天真會影d咁嘅相, 而家搞到滿城風雨,
想講幾句嘢就算, 講幾句嘢就叫交代,
連"d相係真"都唔敢講, 佢有咩資格係娛樂圈工作
之前一直係度扮純情,其實係淫娃一名
佢呢d咁嘅人,唔抵可憐,同情

曾幾何時佢講過話自己係小朋友d偶像﹗
又曾幾何時話一定唔會同男朋友影o里d相﹗
又再曾幾何時話唔係太識Edison﹗

引用:
原帖由 J兒 於 2008-2-11 07:36 PM 發表
報紙佬 話d fans係請番黎
好似仲話$550 tim﹗
不過我都覺得真係請返o黎﹗
睇返果d舉牌既fans個個遮住晒塊面﹗
仲要有個遮唔晒俾我見到係啊叔o黎既﹗
試問d啊叔點會學人加入d咩fans club果味o野丫﹗
實足實d無業漢撈散工咁﹗

引用:
原帖由 小. 於 2008-2-12 07:56 PM 發表

好似仲話$550 tim﹗
不過我都覺得真係請返o黎﹗
睇返果d舉牌既fans個個遮住晒塊面﹗
仲要有個遮唔晒俾我見到係啊叔o黎既﹗
試問d啊叔點會學人加入d咩fans club果味o野丫﹗
實足實d無業漢撈散工咁﹗ ...
搵班茄呢啡扮FANS???? 呀嬌唔係搞成咁下嘛
咁不如退出娛樂圈算啦,,,反正佢唱歌又唔得,做戲又唔得,,

回復 #24 小. 的帖子

咁就未必,佢仲有D盲毛粉絲

傻....仲咩走去做歌手..唔走去拍AV....今多人睇...笨咗.....

天真.....仲以為啲相可以收反啲板權賣費.........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

回復 #27 一生人 的帖子

畀你提起,咁睇咗算唔算侵權

引用:
原帖由 fck1955 於 2008-2-12 10:52 PM 發表
畀你提起,咁睇咗算唔算侵權
都唔知邊個發行商....
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 一生人 於 2008-2-12 11:03 PM 發表
都唔知邊個發行商....
陳冠希可以搞間AV公司,,一定有得做

引用:
原帖由 211893484 於 2008-2-12 11:08 PM 發表

陳冠希可以搞間AV公司,,一定有得做
唔係新傳媒咩,新上市,仲係羊生添

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。