發新話題

各位3Talk同學你地好!我就係你地班主任

引用:
原帖由 道明 於 2006-4-12 01:08 PM 發表

緊係學校幫你訂啦!唔係鬼有錢賺呀!
拿!我地暫時得鬼佬Size
比你睇下個款先啦
型爆
不過唔知arm唔arm著呢

幾時開始上堂?

引用:
原帖由 ~kristen~ 於 2006-4-12 01:08 PM 發表

已經好短, 涼陣陣.....
而家夏天咪arm lor~~

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-4-12 01:09 PM 發表

型爆
不過唔知arm唔arm著呢
有彈性既!不過提醒你,著左條褲唔好唉埋牆,好易界穿...........條褲

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-4-12 01:10 PM 發表
幾時開始上堂?
已經上緊架啦!你話呢間學校幾好,上緊堂都咁自然,白髮漸漸變黑,無人知架!得左

引用:
原帖由 道明 於 2006-4-12 01:12 PM 發表

有彈性既!不過提醒你,著左條褲唔好唉埋牆,好易界穿...........條褲
坐都唔得?

仲未到性教育既 ??

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-4-12 01:14 PM 發表

坐都唔得?
得!但係放學時間搭地鐵就要小心D,驚你地血氣方剛頂到人

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-4-12 01:15 PM 發表
仲未到性教育既 ??
要備課,又要搵人做實驗,要準備架!又唔舉手,下次再係咁,我掛個寫住"不舉"既牌比你罰企

所有女同學都要著統一既校服,包括白襪、黑鞋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。