11 12
發新話題

無啦啦中招

無啦啦中招

我細佬部機無啦啦中招,仲要連埋線黎我部機,攪到我部機都好大鑊 .......
我開左 firewall ,不過無 block 佢 IP,唉~~~
(附圖)不過仲未掃完架

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁唔小心呀,叫佢唔好亂收人野亂DL野
佢部機無防毒架咩

引用:
原帖由 於 2006-4-13 02:31 AM 發表
咁唔小心呀,叫佢唔好亂收人野亂DL野
佢部機無防毒架咩
問佢佢話無郁過喎,不過佢條女話淨係 DLD歌黎聽

引用:
原帖由 bobby0284 於 2006-4-13 02:47 AM 發表

問佢佢話無郁過喎,不過佢條女話淨係 DLD歌黎聽
咁有安防毒同有update都唔會咁架
不過晒氣,你問佢佢一來可能自己都唔知,就算知都唔會認

引用:
原帖由 於 2006-4-13 02:49 AM 發表

咁有安防毒同有update都唔會咁架
不過晒氣,你問佢佢一來可能自己都唔知,就算知都唔會認
無裝防毒呀,我部機不嬲無裝防毒架啦,防毒會拖到部機好慢架....

引用:
原帖由 bobby0284 於 2006-4-13 03:05 AM 發表

無裝防毒呀,我部機不嬲無裝防毒架啦,防毒會拖到部機好慢架....
邊個講架,睇你用邊隻架咋
用NORTON就一定會拖慢
NOD32唔會,食小好多資源架
防毒性能又高,又多更新
轉左用NOD32好耐

原來係我放0係自己電腦D hacker tools 黎架咋,我部機都無事.....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-13 04:09 AM 發表

哇~~好利害啊~~ hacker tools 啊~~
hacker tools 咁利害,好彩我有硬體防火牆
需然我用唔到佢來噲圖,但係可以防hacker

11 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。