22 123
發新話題

係咪真係錯左一次,就有第二次?

係咪真係錯左一次,就有第二次?

點解d人,成日話人唔俾機會佢,
唔體諒佢,踩到佢無得翻身,
但錯左一次之後,又要再錯第二次,
有第二次,又有第三次..
叫人點信佢?
俾機會佢?俾幾多次先夠?
明明已經可以好似好返咁,
點解又要再錯?
永遠都只會話人地唔理佢感受,
但佢一次又一次咁錯,佢有理到人地感受咩?
對住佢d fd話人唔理佢感受?博同情?
幫過一次又一次既忙..
仲要幫幾多次先唔駛再咁?
點解d人唔可以諗下佢錯左,最辛苦既唔係佢?
係咪真係錯過一次就一定會有第二次,第三次,第四次,第五次..
仲要幾多次先可以停?

只係發洩...可以唔駛理我。

引用:
原帖由 wang 於 2006-4-18 12:18 AM 發表
既然係咁就咪鬼理佢啦
唔到我唔理
有問題0個個都係家姐。

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-18 12:21 AM 發表
咦,感情問題啵
那個少女不懷春呢
家變

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-18 12:28 AM 發表

要唔要我同你講下心事,聽你呻下呀?呢D時候朋友就係咁用
唔講喇,
乜都唔想講。

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-4-18 00:05 發表
叫人點信佢?
俾機會佢?俾幾多栮..
魚魚乖~~
難得妳「開腔」,點可以唔理妳!!

我兩個妹屋企而家咪又係咁....
成個男家,我兩個妹 & 佢阿媽(我阿嬸),剩係信我一個
變o左有o的咩o野都同我講......

如果妳有咩想傾可以搵我地的
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-18 12:32 AM 發表

早D訓唔好諗咁多野
冇錯~~
唔好諗咁多啦~

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-4-18 12:05 AM 發表
叫人點信佢?
俾機會佢?俾幾多栮..
算啦...
幫過佢咁多次..都仁至義盡...
下次佢又係咁...你咪唔好幫佢囉...

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-4-18 00:05 發表
叫人點信佢?
俾機會佢?俾幾多栮..
人  (你,我,她)  ...... 一定會錯
未錯過的 ...... 一定唔系人

如果係第二o的情況,「一次不忠,未必百次不容」!
但係o係妳呢個情況,兩次...已經夠晒!!
路人甲,四圍八囧rz...

我好憎佢!!!
>_<

22 123
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。