發新話題

救命~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 01:05 PM 發表

超過2年,未到3年
所以我咪話2,3年囉,唔通話2年零幾多個月咩
佢架機三年幾呀,死佬
同埋出915果時都未出PCI-E DISPLAY啦
開頭架915無人買架
嘻~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 01:12 PM 發表

唔得,我要諗返下915正式面世日期先
真係唔肯定有無三年,有可能有
因為剛推出時只出DDR2版,當時Ram價貴,無乜人買
直到推出DDR400版先開始普及
未有,我部機買左年幾,915出左半年我先買
咪二年左右
所以915清楚

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 01:15 PM 發表

你之前又話買左2,3年
你次次版本都唔同架
好難跟你Channel喎死佬
XDDDDDDDDDDDD
邊有咁耐,我買完架機無幾耐就同左欣一齊
我同佢都係今次復合都係一年零三個月
十二月二十四日係返埋一齊架
咁點會有二年?
其它野我一定唔記得,關於欣架野我一定記得
所以一定唔夠二年(我部機)

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 01:25 PM 發表

你要記得,你講既野,唔同時間經常有唔同版本架啦
所以點知你邊句至係100% sure喎
之前幾次你成日話部機用左幾年既,我又衰在鬼咁好記性記得朋 ...
衰佬,拉我後腳
XDDDDDDDDDDD
年架架咋

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 12:46 PM 發表

大佬,問清楚小小先
行PCI定係PCI-E呀?唔同架喎
PCI 啊... 一直都冇打 E

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 02:59 PM 發表

下,三年前既機,你連AGP都無既咩?
仲會用PCI既Display既?六七年前先會用PCI既Display架喎
AGI 都有啊...不過冇用 DISPLAY 啊...
因為...張DISPLAY都係舊機的...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 04:24 PM 發表

咁你假如真係買新機的話,都會買部行PCI-E架啦,無乜理由仲行古董野呀
就算行而家新既onboard display,都絕對比你行PCI既強啦
我果張...(唔記得係咩了...)
3D ... 64MB...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 05:04 PM 發表

行得PCI界面,效能如何心中有數啦
在Pentium時代可能好利害既
我...P3-1.8GB...

咁樣...如果...我成部腦砌過...
HDD 我有...120GB...都夠用...
仲有 CD-RW...KEYBOARD...MOUSE...SPEAKER 整晒...
要咩價到~???
主要打機加上網...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 05:30 PM 發表

P3 最高只出到1.2Ghz咋喎
1.8Ghz,一定係P4黎喎

拿,板,CPU,Ram就一定要換架喇
板就$750,Ram又係$750左右,CPU的話,Celeron D 331就$490左右,P4 631就大素...
係p4...又打錯... = =
個case應該用唔番卦...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 06:11 PM 發表

機箱買隻標準大箱,2TheMax果D都只係$190,加多一把風扇就夠,一把風扇$10既姐
我用開呢款,幫人砌過幾部用呢款機箱,散熱對流效果都好好
唉...又要洗一筆...
睇下佢頂到幾耐啦...
到時...搵人砌好過...費事比人話回塘~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。