發新話題

救命~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 06:18 PM 發表

得啦衰仔,又出口技
到時開聲啦,幫你搞掂喇,食返餐飯咪算囉
等你呢句之嘛~~~
呵呵~~~
不過...睇下佢頂到幾耐先...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 06:29 PM 發表

過埋4月23日,睇下到時新既CPU價錢如何先啦
Intel公報左4月23日9系既CPU會跌價,但其它果D就未知會跌幾多
呢個好吸引啵~~~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 06:43 PM 發表

930同940CPU預計會跌得好緊要
分別由$2500 --> $1700 同埋 $3400 --> $1900
唉...錢啊...燒得好快~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 06:53 PM 發表

到時其它6系果D CPU,睇下會唔會跌埋價啦
一係唔轉一係用九系,實體二粒同HT真係會差好遠
到時搵貓磡,最多我幫手出來拿野
食你一餐咪算
XDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 08:01 PM 發表

記住人地既預算至得嘛
鬼唔知9糸正咩,但點都要就返預算架嘛
就算用6系,都唔表示垃圾既姐,視乎你用在咩方面既
知你用六系啦,五系先係垃圾
XDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-20 02:58 AM 發表

唔係咁既意思
只係想講,好多時介紹比人時,首要係視乎返對方既預算
自己只須要講出當中既分別,等對方自己選擇就可以
唔應該用太主觀既角堮..
果然係電腦人~~~
以客為專~~~
今時今日咁既服務態度係岩架~~

唉...尋晚...又REBOOT左4次...先至OK...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-21 01:45 PM 發表

今晚可能起個孖做爸爸
reboot夠8次
你...你...
今日我忍你~~~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。