發新話題

你地對直銷有咩睇法??

你地對直銷有咩睇法??

請講解??
點解你地會咁讚成or抗拒??

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 02:25 PM 發表
搵笨實,專呃無知蕃薯,師拉呢類型既人,捉人貪錢心理
用下腦諗,係掂既有錢搵既,人地做咩唔自己搵,做咩唔益下自己親戚朋友
要走黎益你D二栮..
真係問岩人啦 ~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 02:32 PM 發表

頂你呀阿無!
讚下你之嘛 ~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 02:37 PM 發表

遇到呢D呃錢檔,當然要反枱離場啦,點睇我都唔似咁seven會上當下話
所以就話問岩人囉~
XD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 04:21 PM 發表

我上次果單只係笑料黎姐
大家應該正面去回應下肛仔呢個問題
肛仔...
    okok~~~~~

唔鍾意...100%呃錢囉~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 04:56 PM 發表

我睇肛仔既口吻,佢好似額頭刻了水魚兩個字,好似好有興趣咁囉,真係焦慮
幾時至有條咁既肥大水魚游向我度呢,唉
你咪搵下肛門仔囉~~~!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 04:59 PM 發表

打多左個門字呀你
咦...係啵.... 個死人速成有字庫嘛...

我睇可能門仔佢已經..................

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 05:13 PM 發表

佢今日無啦啦msn問我,我話呃錢搵笨,佢竟然反問我何以見得.......
我咪叫佢自己上黎開個Topic問下人囉
佢好嚴重下啵...  =口="

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-19 05:16 PM 發表

佢一問我"何以見得呃錢",我已經感到焦慮啦~~~
我諗...幫佢報定警...
抄得佢d 銀紙no 都得...

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。