發新話題

我個仔出左世啦!

引用:
原帖由 道明 於 2008-7-14 11:03 PM 發表

多謝晒(多side)
幾時出嚟食返餐賀一賀佢呀?

引用:
原帖由 域奇 於 2008-7-15 12:56 AM 發表

幾時出嚟食返餐賀一賀佢呀?
我放工要陪老婆坐月,下午可以偷走出黎,約埋隻收爐貓食個Lunch啦,呢期我鍾意去佐敦龍保酒店食自助午餐,連加一每位一舊有找,勁多野食又唔貴

道明兄,恭喜晒,
祝你添完丁跟手發大財

引用:
原帖由 道明 於 2008-7-15 01:09 AM 發表

我放工要陪老婆坐月,下午可以偷走出黎,約埋隻收爐貓食個Lunch啦,呢期我鍾意去佐敦龍保酒店食自助午餐,連加一每位一舊有找,勁多野食又唔貴 ...
好!我call佢。

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2008-7-15 09:54 PM 發表
公喜九叔添丁呀,九叔終於有後,多個九仔喇
九叔約食 Lunch呀,你點呀?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2008-7-15 11:10 PM 發表

蠔情自助午餐啦
我頭先同你講果度呀,八兜幾野一位,有生蠔食
就係問你幾時囉,一係你約咗九叔 call我,好嘛~

引用:
原帖由 あ可め琦あ 於 2008-7-15 03:51 PM 發表
祝您仔仔快高長大、健康活潑可愛呀 !
順便祝大家身體健康、事事如意啦 !
多謝你呀!

引用:
原帖由 於 2008-7-15 10:52 PM 發表
道明兄,恭喜晒,
祝你添完丁跟手發大財
多謝呀影兄,你來唔來食自助餐呀?

下星期除左星期四之外都可以,係日頭去架嘛?

又可以大吃大渴

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。