19 12
發新話題

靚機箱

靚機箱

唔怕
X係有錢佬
唔同我地D死窮鬼
哀莫大於心死,而悲莫什於窮困

引用:
原帖由 6230 於 2006-4-21 06:26 PM 發表

我就5使換機箱啦
無啦啦又換咩機箱,
係磡機果時先會用,
得閒過頭無野做咩

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-21 09:17 PM 發表

無啦啦都唔會去換下話
為左襯套喇叭同芒

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-21 04:37 PM 發表

5月1日叫X買呢款機箱啦
XDDDDDDDDDDDDDD
下降 65% 中

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-21 11:36 PM 發表

下,你既新電腦作戰計劃殘念拿?
X係話用左D個機箱,佢部電腦架性能要下降65%
D錢會晒來買機箱,無錢買電腦,D舊野放返入去算
XDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-21 11:36 PM 發表

下,你既新電腦作戰計劃殘念拿?
E排下下做留係學校功課, 要出街食野, 蓄唔到錢.

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-22 12:31 AM 發表

咁焦慮?之前仲話距離成功近好多架
果日巴西一次都冇左2% la

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-22 06:12 PM 發表

哈哈,睇怕你都係要繼續用返部曾對你不忠既機喇~~~
又買左d wargame野, 又冇左幾個%

19 12
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。