發新話題

有野問各位

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 12:01 PM 發表

我自從當年有海虎呢本漫畫之後,都無再睇龍虎門了
天下都好耐冇睇.....好似睇到食左龍元到.....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 12:01 PM 發表

振興香港經濟
黃生既功勞 ~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 12:04 PM 發表

天下我不嬲無睇
畫功最好係佢啵....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 12:08 PM 發表

開頭風雲個故事都有睇過
跟住無咩興趣睇落去
佢都係應該搵個編劇......

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-4-24 08:28 發表

果本而家仲有冇出呀 ???
仲有,叫復刻版 (即掠水版)

我地漏o左老夫子 & 牛仔添
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 ㊣艾域-光明㊣ 於 2006-4-24 11:11 發表

在下小食了,呵呵................
邊個話俾你食o者,俾你睇之ma!!

引用:
原帖由 GambaOsaka 於 2006-4-24 11:15 發表

睇似啦~就好似風雲入面有個似華英雄既無名一樣.....
都又係作者既情意結黎~
居然有人敢o係我面前講<天下>出品
果然係細佬仔「冇有識死」

無名同華英雄跟本就係同一個人,只係唔同年代!
馬仔畫o左幾十年漫畫都係離不開「情意結」呢三個字!
因為有好多o野o係現實生活之中佢都做唔到、或者係已經做唔到!!

就講風雲 ~~ 入面所有角色都係傳說中o既「打不死小神童」
要講,有掛講 ~ 講N年都講唔完!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 12:08 發表

開頭風雲個故事都有睇過
跟住無咩興趣睇落去
風雲去到雄霸死o左,就已經再唔好睇!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 12:57 PM 發表

反而海虎果類既漫畫我幾鍾意睇
好似龍珠咁架 ??

引用:
原帖由 eric 於 2006-4-24 01:09 PM 發表

風雲去到雄霸死o左,就已經再唔好睇!
咁又係呀,跟住都唔知佢想講乜.....

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。