發新話題

有野問各位

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-4-24 12:12 發表

佢都係應該搵個編劇......
有搵!!
不過o的編劇編完,馬仔佢自己改返之ma!

真正o既「自編自導自演」+ 自戀
點解係「自演」,呢一點我唔講得,商業秘密!
只有我地呢o的高層先會知道
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 eric 於 2006-4-24 01:11 PM 發表

有搵!!
不過o的編劇編完,馬仔佢自己改返之ma!

真正o既「自編自導自演」+ 自戀
點解係「自演」,呢一點我唔講得,商業秘密!
只有我地呢o的高層堮..
其實佢自己編D野唔多掂....

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-4-24 13:11 發表

咁又係呀,跟住都唔知佢想講乜.....
唔好話我地啊,就連佢自己都唔知想點!
懷空懷滅、十魔、十魔圖、劍界、魔魁,到而家無天煉獄!
出o左不下30個角色,但係有幾多個係完o左?!

係咁出新角、係咁將o的廢柴寫到變強人(劍辰 & 絕心)
佢冇架喇!!
仲有我地呢班幫佢賺錢o既走晒,佢更加冇!!

引用:
原帖由 eric 於 2006-4-24 01:15 PM 發表

係咁 ...
仲要個個都唔死 ~
多到亂哂...

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-4-24 13:22 發表

仲要個個都唔死 ~
多到亂哂...
所以我先話係「打不死小神童」
冇計,佢腦海入面o既故事全部都係「童話世界」o黎o既!

引用:
原帖由 eric 於 2006-4-24 01:15 PM 發表

係咁 ...
無天煉獄.....好明顯係寫到冇野好寫老作出黎.....
遲d寫到冇得寫又 整多個 無天煉獄 或者 劍界 o個d....(可能叫 刀界 都未定 - -)

不過好想知 赤煉 個真身係咩.....我估緊劍嶽

細細個...睇星矢,龍珠
大個d 睇 足球小將 呀  exam
再大個d , 至Goal 無敵 + I's + 我們的足球場 + GTO 撈 港漫
到而家 都係 ~.~

引用:
原帖由 Metallica 於 2006-4-24 20:28 發表

無天煉獄.....好明顯係寫到冇野好寫老作出黎.....
遲d寫到冇得寫又 整多個 無天煉獄 或者 劍界 o個d....(可能叫 刀界 都未定 - -)

不過好想知 赤砮..
仲有槍界棍界

以前睇海虎,不知幾鍾意用「萬匹」做單位o黎轟人

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 22:19 發表

電流推動,磁場轉動,完全境界
我個fd套海虎 & 武神都唔見o左
我不知幾想睇返...

引用:
原帖由 eric 於 2006-4-24 10:18 PM 發表

仲有槍界棍界

以前睇海虎,不知幾鍾意用「萬匹」做單位o黎轟人
咁似 大聖王 o個 d 幾多 萬轉 暴力

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。