35 1234
發新話題

想買notebook

想買notebook

大家有咩介紹?!
budget around $8000
廠機 定 砌 妤?
thx~
^^

notebook你想點砌?????????
NEC,富士.D二件牌子都唔錯
都係日本做

引用:
原帖由 於 2006-4-23 18:17 發表
notebook你想點砌?????????
NEC,富士.D二件牌子都唔錯
都係日本做
有冇具體型號?
thx~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-23 18:18 發表
notebook砌機?????
查實,8000預算買Notebook,唔算有太多選擇
$8558
Dell Inspiron(TM) 6400 Notebook
http://www1.ap.dell.com/content/ ... &l=zh&s=dhs

Intel® Core™ Duo Processor T2300
1.66GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz FSB

Genuine Windows® XP Home Edition

1GB 雙通道 DDR2 533MHz 記憶體

15.4吋 Wide Aspect XGA TFT 顯示屏

60GB SATA 硬碟

8X DVD combo

ATI Radeon X1400 128MB

this one ok?

你要部notebook o黎做咩先!!
$8000 o既一手notebook唔少o既!!

P.S 如果你對電腦冇基本認識(例如砌機、硬件呢o的)
      我勸你唔好走去砌notebook....
路人甲,四圍八囧rz...

notebook 可能打唔到FEAR

引用:
原帖由 fai0618 於 2006-4-23 18:36 發表

$8558
Dell Inspiron(TM) 6400 Notebook
http://www1.ap.dell.com/content/ ... &l=zh&s=dhs

Intel® Core™ Duo  ...
我本人就唔係咁鍾意dell喇!
售後服務太麻煩、之後又唔可以upgrade、價又快跌
同埋我覺得唔係咁好用

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 04:55 發表

入面既用料就真係好強,好正
不過呢堆用料,$8000就得呀?抵喎
DELL係咁promot呢批機啊嘛!!
佢咁做法,你應該估到大概係咩原因!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-24 08:33 發表

佢D硬件好新款下喎
但係間公司內部、維修 & ....方面好有問題呢

NEC VERSA A2100  幾好架

35 1234
發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。