44 12345
發新話題

MSN中左IMPLUS請進

MSN中左IMPLUS請進

有d 朋友係 msn 入面 send message 來 跟住話咩 對話IM PLUS加密入 個網址打個 KEY
我冇理 驚中埋一份-.-...
知唔知有咩解決方法?

解決方法by 關仁隱仕

首先,佢會係你部電腦到安裝一個叫implus既軟件,佢會縮小係你時間欄度,類似係"士巴拿"既樣
呢個時候.你個msn每同一個人講野就會出現"咩咩咩加密,叫人down個個毒"(p.s自己睇唔到)
解毒既方法就係將program files入面個個叫implus既files成個delete左佢
(但係個軟件run緊wo,點delete呀,其實好簡單相信好多都識,就係按"Ctrl+Alt+Delete"會彈左個"工作管理員"出泥,
選"處理程序",將一個叫"implus.exe"既程序結束,就可以del到個files牙啦)

我冇中招
希望有人提供中左招後既解決方法-.-

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-3 09:54 AM 發表

你搞到我又有D想做神貓氏以身試毒
唔洗掛 =0=

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-3 09:57 AM 發表

以前有D病毒我無試過中,跟住我都忍唔住自己走去開啟黎中下....
中左解到就好...一間中左救唔番咪..=.=
不過你應該有 backup 吧 =0=

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-3 10:06 AM 發表

睇下佢破壞你咩地方啦
睇得到咁勁 @_@?

引用:
原帖由 tszhoh 於 2006-5-3 10:22 發表

睇o黎,你想試wor

笨度!!
路人甲,四圍八囧rz...

好搞笑"
一睇到神貓氏呢個名~我就聯想到一隻好q既招財貓咁樣"
kakakaaa....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-3 08:01 PM 發表

我係神農氏後人,神貓氏
都好配合我簽名檔幅圖"

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-3 20:41 發表

即係呢個只係一個佔用常註記憶體既垃圾咋,都唔好玩既,無D殺傷力
即係上次o個個AOE II之嘛
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-5-4 05:37 AM 發表

睇返置頂個警告post,當事人已經"解釋"了喎,但可能我電腦程度唔夠佢強啦,所以唔明
睇完個解釋...= =...完全唔明白...

44 12345
發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。