發新話題

3月3日,玩3talks 4年啦

3月3日,玩3talks 4年啦

轉下眼,入黎3talks己4年,我電話都轉左2次,3talks都轉過幾次界面,唔見左修羅同腳趾,多左域奇同衛蘭,我自己就好多事發生,
先後入左好多次醫院同有好多病,依家就又有甲狀線,不可以食海鮮同波菜,精神狀況又唔好,但都照玩3talks...你地d舊人又玩左幾耐3talks?
我記得有道明、coff、東風、性哥、..........................................
本帖最近評分記錄
  • 蝦米仔 現金 +20 我只記得騙局+亂扣分 2009-3-22 10:29 AM
  • 域奇 現金 +250 擁戴多年,理應獎勵! 2009-2-12 08:47 PM
[

還有海倫、羅文.........即係helen_XXXX ramanXXX唔記得點打佢地個名,好似係咁上下咁.... sorry
[

引用:
原帖由 亡心 於 2009-2-8 03:13 PM 發表
還有海倫、羅文.........即係helen_XXXX ramanXXX唔記得點打佢地個名,好似係咁上下咁.... sorry
重記得我....太感動喇
朋友們!您好!!

太好啦!
你記得我,好開心

我唔經唔覺都有2年多喇,心心,我好掛住你呀!

3月3日???我生日唷~呵呵"""

我都響到4年半有多~初初d人唔見哂嚕>.<
之後呢一,兩年都好少發post講野嚕......

請問以前呢度係唔係好旺場?

引用:
原帖由 raymond302 於 2009-2-15 12:01 AM 發表
請問以前呢度係唔係好旺場?
我04年開始黎呢度已經係第二/三批人,0個時既會員發帖回帖都好旺場,不下於現時賣廣告0個個forum,而且多元化,有好多直播節目,多個Net J晚晚都好多活躍會員收聽,個即時回應區打慢D都要追版,而且重有多人參與既廣播劇節目,重有間場廣告,真係好懷念當日既情景

呢度係唔係曾經發生過咩大事?

thank for all your support 3talks
me and gary busy with work and need earn money to keep 3talks going
therefore if some of serives not really good please forgive us
We will do it better then today
please keep going
if u r have any idea pleaser feel free said
speak your mind

D80
MB-80
18-200mm
17-35mm F2.8
35mm F2
50 mm F1.4

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。