標題: [意見收集] 新壇主請大家歸位! [打印本頁]

作者: Administrator    時間: 2009-6-16 03:09 AM     標題: [意見收集] 新壇主請大家歸位!

大家好, 我是這壇的新管理員. 我已逐步接收論壇中, 詳情會再交代一下.

這幾天也沒有什麼新POST 出現, 現在想在這兒集中收集意見

CDROM 們也請 REPLY一下, 因關乎到日後CDROM的命運~~
我留意不少POST在成人區及軟件區發出? 有點像發貼機械請也出來討論一下吧

娛樂/貼圖區是我很欣賞的區域, 發POST 者很用心, 也有正常的討論.

我們發展方向也會將這區作為重點.

另外, 雖然有些POST可能是有廣告成份(連結到一些贊助空間網站或別的網站水印圖), 但這也沒所謂的, 也歡迎的~~

因我另外一個發展方向, 是想將3TALKS打造為一個互惠互利, 三嬴局面的平台!
即資源提供者能獲得他們所需的; 用戶們能公平地享受資源及盡上義務; 3talks能有更多人流, 為大家提供更多資源!

所以, 大家的意見是很重要的 , 請盡量發表一下, 謝謝!
作者: 衛蘭    時間: 2009-6-16 07:13 AM

係 ... 個壇曾幾何時係唔錯,特別係娛樂貼圖區,
因為我用左好多時間係到 post,又搵人 post 等等,
所以集合左一班人齊齊 post,好好玩!

不過我依傢冇咁多時間喇,再加上人去樓空 ... 唉!
點都好,重力而為啦!

作者: helen_sze2000    時間: 2009-6-16 11:56 AM

我都好想個壇活躍番架,
作者: Administrator    時間: 2009-6-16 12:42 PM

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2009-6-16 11:56 AM 發表
我都好想個壇活躍番架,
一齊加油, 比d意見
作者: helen_sze2000    時間: 2009-6-16 03:20 PM

好想聽番電台,D積分可以用嚟玩虛擬遊戲,例如虛擬股票,跑馬......
作者: Administrator    時間: 2009-6-16 03:30 PM

我想知道電台以前係點運作的?
播歌? 有無人主持? 邊d人主持?
作者: Administrator    時間: 2009-6-16 03:46 PM

真係太多區及分區...

大家都可以幫下眼
作者: Administrator    時間: 2009-6-16 03:46 PM

我會慢慢整理的了
作者: 無謂人    時間: 2009-6-16 05:08 PM

希望可以回復舊觀啦
作者: 道明    時間: 2009-6-16 11:55 PM

電台有播歌、清談、會員合作既廣播劇都有
作者: 一生人    時間: 2009-6-17 12:11 AM

引用:
原帖由 無謂人 於 2009-6-16 05:08 PM 發表
希望可以回復舊觀啦
x2
作者: arfei    時間: 2009-6-17 02:57 AM

講開娛樂/貼圖區, 某D 帖 set 個權限咁高,低分會員睇唔到,整整下都無心機上來,咁人流少左又無乜人覆,貼相的會員又會貼少 D ,咁未愈來愈少人。
作者: 衛蘭    時間: 2009-6-17 03:45 AM

有 d 版區好耐都冇新post,不 del 左佢或者合拼左先!
作者: aaa3939    時間: 2009-8-8 08:45 PM

引用:
原帖由 無謂人 於 2009-6-16 05:08 PM 發表
希望可以回復舊觀啦
係就好呀 ,多 d 人開心 d

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://www.3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0