標題: 又是電腦問題...嗚嗚 [打印本頁]

作者: 亡心    時間: 2007-11-22 08:52 PM     標題: 又是電腦問題...嗚嗚

我唔想成日去我的最愛度搵網址啊
但我又唔識點存入網址柵度
應該點?你看下我個 ie 好樣衰啊

嗚嗚..
作者: 一生人    時間: 2007-11-23 02:02 AM

妳隻腦好多問題吓咁喎...............
作者: 笨笨~    時間: 2007-11-23 11:18 AM

你係address 到打一次....咪會係入面囉......唔係咩?????
作者: 亡心    時間: 2007-11-23 02:46 PM

引用:
原帖由 笨笨~ 於 2007-11-23 11:18 發表
你係address 到打一次....咪會係入面囉......唔係咩?????
我試過啦,不過關機再開機就乜都冇晒啦......
作者: 211893484    時間: 2007-11-24 05:30 PM

SET做首頁囉  
作者: piyo8088    時間: 2007-11-24 07:38 PM

呢個提意應該啱佢
引用:
原帖由 211893484 於 2007-11-24 17:30 發表
SET做首頁囉  

作者: 亡心    時間: 2007-11-24 10:51 PM

咩喎,首頁得1個網咋,我要存好多網址係網址柵度
xdxd
作者: 211893484    時間: 2007-11-24 11:33 PM

存係網址柵不如存係我的最愛,,,
作者: 亡心    時間: 2007-11-24 11:51 PM

你沒有看上面的圖嗎?我的最愛.................................

好樣衰.................................................................
作者: 一生人    時間: 2007-11-25 12:42 AM

引用:
原帖由 亡心 於 2007-11-24 11:51 PM 發表
你沒有看上面的圖嗎?我的最愛.................................

好樣衰.................................................................
FireFox 2.0下載點

.>>HERE<<
作者: 亡心    時間: 2007-11-25 12:44 AM

試貼下............
作者: 一生人    時間: 2007-11-25 01:01 AM

引用:
原帖由 亡心 於 2007-11-25 12:44 AM 發表
試貼下............
有個試貼區架喎.....版主............
作者: 亡心    時間: 2007-11-25 02:33 AM

係喎.........好耐冇上,未用過
作者: 211893484    時間: 2007-11-25 01:15 PM

FIREFOX個我的最愛同IE果個冇咩分別...
其實問題都唔係我的最愛靚唔靚,,,而係你冇將D網址分類
作者: 亡心    時間: 2007-11-25 02:27 PM

分類.......................
作者: 亡心    時間: 2007-11-25 02:30 PM

仲有,請看我吚一個post,又係關於firefox ha
作者: 吸血鬼    時間: 2007-11-26 06:34 PM

引用:
原帖由 211893484 於 2007-11-25 01:15 PM 發表
FIREFOX個我的最愛同IE果個冇咩分別...
其實問題都唔係我的最愛靚唔靚,,,而係你冇將D網址分類
GOOD~~~
我都有分的啊...唔分的話...會死...

另外...你連你呢個post都入我的最愛的話...分類...都幫你唔到的啊...
作者: 亡心    時間: 2007-11-26 10:40 PM

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-11-26 18:34 發表

GOOD~~~
我都有分的啊...唔分的話...會死...

另外...你連你呢個post都入我的最愛的話...分類...都幫你唔到的啊...
係呀..好煩麻,我的最愛長到睇唔晒
作者: 211893484    時間: 2007-11-27 04:29 PM

引用:
原帖由 亡心 於 2007-11-26 10:40 PM 發表

係呀..好煩麻,我的最愛長到睇唔晒
就係你冇分類先會長到睇唔晒  

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://www.3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0