標題: 性哥俠義傳(1) [打印本頁]

作者: ericlam01    時間: 2006-4-6 01:03 AM     標題: 性哥俠義傳(1)

第一話:大俠的誕生

很久之前,在遙遠的狂風城上,出現一位先知。而先知告知狂風城城主:恐魔將會再次降臨於世上。狂風城城主道:怎樣才可以阻止。先知道:要找一個人。城主道:一個人………..先知道:不錯,就是一個人,這個人就是…………….

在南方大陸的路上,有旅行家正在趕路,這旅行家樣子俊俏,帶有一點銷魂,年紀約二十多歲,身形強壯,背後有把大刀,刀背上印有性字。這人來到一個客棧,客棧掌櫃道:這位少俠,請問是不是租借我們客棧。這人道:what the hell!掌櫃道:什麼?這人又道:what ar? 兩人好像溝通不到,這個時候,這個男子背後突然閃出了一名女子,她道:不好意思,掌櫃,我相公不大懂得中原文化,請見諒。掌櫃道:不緊要,請問客官要多少間房,還有請客官留低名字。女子道:一間,小女姓小。掌櫃一振,道:你二人難道是股霧派弟子。小道:小妹才是,小妹的師博是當年神X大俠既兒子楊非凡,其後師博出霧娶了蒙古女子,誕下一女,名為楊雲彩,她就是小女的師姐。掌櫃道:原來如此,我非常敬重當年神X大俠行俠仗義,好,請兩位慢用了。小道:好!(註:楊雲彩是楊家後代,在某本武俠小說曾出現過的^^)

到了晚上,這間客棧有點兒靜,在房間裡,只見小女俠睡得很靜,而個位大俠整晚眼光光的望住天空,腦海裡只是浮現他的說話:gogogo! 在這時候,忽然聽到掌櫃大叫:呀!這位大俠一下輕功,已到了客棧中心位置,這位大俠見到了幾位武士,而掌櫃就倒下在附近位置。而這位大俠立即道:We are too evil. We hurt to the innocent people. I feel very angry. What the hell……. 武士道:你係唔係想打呀!武士未說完,這位大俠已經在他面前,來一招快斬。武士中招後大叫,另外幾人又見於此,一齊出招,但一一被大俠擊倒。這個時候,小女俠到了客棧掌櫃面前,準備用內功救掌櫃,但掌櫃道:我條命保不了,能不能幫我辦一件事。小女道:掌櫃請說,只要是小女同小女相公性哥(鄭性)的能力範圍內,小女一定同你辦到。掌櫃道:能不能去到域神村找一個叫阿修的人,同他說,災難已經降臨,請你同村長等人小心。掌櫃說完後,就斷氣了。性哥道:don’t die are, you cannot speak where is ric sun village are?小女道:冇辦法啦,我們只有慢慢找啦!其後,他們繼續尋找阿修的旅程,想知後事如何,還請下回分解!

作者: solidx    時間: 2006-4-6 01:07 AM

神X大俠行俠仗義!! 好!

武俠+性文 開創先河 一定好多人睇

e個post要keep住去ar!!
作者: ericlam01    時間: 2006-4-6 01:08 AM

引用:
原帖由 solidx 於 2006-4-6 01:07 AM 發表
神X大俠行俠仗義!! 好!

武俠+性文 開創先河 一定好多人睇

e個post要keep住去ar!!
第一集kiss桃、你同小弟都未有份出場.............
XDDDDDDDDD
神X大俠不是你
作者: solidx    時間: 2006-4-6 01:10 AM

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-4-6 01:08 AM 發表

第一集kiss桃、你同小弟都未有份出場.............
XDDDDDDDDD
神X大俠不是你
車~~~ 咁我係唔係做大壞蛋先
細既 我唔做嫁
作者: bobby0284    時間: 2006-4-6 01:12 AM

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-4-6 01:03 AM 發表

很久之前,在遙遠的狂風城上,出現一位先知。而先知告知狂風城城主:恐魔將會再次降臨於世上。狂風城城主道:怎樣才可䠮..
不如你黎呢度 Post 啦
http://www.3talks.com/thread-7329-1-1.html
等緊你架.....
作者: ericlam01    時間: 2006-4-6 01:13 AM

引用:
原帖由 solidx 於 2006-4-6 01:10 AM 發表

車~~~ 咁我係唔係做大壞蛋先
細既 我唔做嫁
唔會,你同楊大俠都有淵源架
一定不是壞蛋................
請放心..............
作者: ericlam01    時間: 2006-4-6 01:16 AM

引用:
原帖由 bobby0284 於 2006-4-6 01:12 AM 發表

不如你黎呢度 Post 啦
http://www.3talks.com/thread-7329-1-1.html
等緊你架.....
但我唔會出一集咁小架wor...............
作者: superfrancis    時間: 2006-4-6 01:22 AM

good keep going ar
I shold got some super wespon wo
that is too weak
作者: solidx    時間: 2006-4-6 01:23 AM

引用:
原帖由 superfrancis 於 2006-4-6 01:22 AM 發表
I shold got some super wespon wo
性家粒子炮
作者: bobby0284    時間: 2006-4-6 01:24 AM

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-4-6 01:16 AM 發表

但我唔會出一集咁小架wor...............
放心啦,我會等你出晒成個故事架喇,等緊你
作者: bobby0284    時間: 2006-4-6 01:26 AM

引用:
原帖由 superfrancis 於 2006-4-6 01:22 AM 發表
性哥你好......勁呀..
唔係,應該叫性王...
作者: ericlam01    時間: 2006-4-6 01:27 AM

引用:
原帖由 solidx 於 2006-4-6 01:23 AM 發表

性家粒子炮
咁應該叫做機動性士才對
作者: solidx    時間: 2006-4-6 01:35 AM

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-4-6 01:27 AM 發表

咁應該叫做機動性士才對
機動性士 東性小隊 係我最鍾意既 haha
作者: ericlam01    時間: 2006-4-6 01:39 AM

引用:
原帖由 solidx 於 2006-4-6 01:35 AM 發表

機動性士 東性小隊 係我最鍾意既 haha
wow.............
仲有阿東同性沙.................
作者: 吸血鬼    時間: 2006-4-6 02:31 PM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-6 11:27 AM 發表

咁我做大壞蛋啦!XDD
你...不嬲都係~
XD
作者: bobby0284    時間: 2006-4-6 03:28 PM

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2006-4-6 02:31 PM 發表

你...不嬲都係~
XD
佢0係我個故事度做返次好人.....
作者: Kiss桃    時間: 2006-4-6 05:25 PM

引用:
原帖由 ericlam01 於 2006-4-6 01:03 AM 發表

很久之前,在遙遠的狂風城上,出現一位先知。而先知告知狂風城城主:恐魔將會再次降臨於世上。狂風城城主道:怎樣才可䠮..
愛女小性子

要性哥要性哥性交多 (Baby~)
佢冇戴套妳已試過好 high 啊
試過插錯 佢再試過可不可 (可不可)
性哥性哥床前亦也做愛多

佢怕插錯 更怕會抽錯
最怕計算 角度有差錯
明日條女會投訴麼?
精子天天都多

Bele bala bele bala 終於會插到
Bele bala bele bala 靚妹當佢寶
Bele bala bele bala 性哥天天會增粗 (會增粗)

卵子天天都多
Bele bala bele bala 出精冇咁早
Bele bala bele bala 性哥血壓高
Bele bala be 對波紿終 jar 得到

佢怕插錯 更怕會抽錯
最怕計算 角度有差錯
明日條女會投訴麼?

願能插得精彩 精子越出越多
搞到佢出真火 開放春的禁果
做愛天天都多 (都多都多……)
作者: solidx    時間: 2006-4-6 05:33 PM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-6 05:30 PM 發表

小性子主題曲??
有埋片尾曲

性哥期望嘔白泡,插得快就死得早;
性哥懸耀開心淫笑,插到條女反轉更好,
爬進條女陰道裏;
條女被插必反肚,條女反肚不可思義,
性哥一望就嘔泡。 想性哥攪妳反肚,
難過去尋寶。 你睇! 性哥嘔啦!
性哥啦! 誰都想插你,插得要自豪!
作者: 吸血鬼    時間: 2006-4-6 06:24 PM

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-4-6 05:30 PM 發表

小性子主題曲??
小性子...豉汁蒸

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://www.3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0