標題: 大家最憎D咩人? 純粹個人意見!! [打印本頁]

作者: delahtim    時間: 2008-12-8 07:20 AM     標題: 大家最憎D咩人? 純粹個人意見!!

純粹個人意見!!
我最憎既人係一D... 又要POST相OR其他野出黎, 又要SET閱讀權限~
超...咁巴閉就唔好POST, 留黎自用一笨,
我地呢D...有時間先上下黎睇下有咩好睇...好笑...
無啦啦又SET 咩權限!!
你估你地真係自己去影,自己去拍架咩,
你地咪又係O係第二D FORUM COPY番黎, 以為自己好叻...
唉~得啦得啦... 我而家有咩好野都唔係好想POST出黎...
出面番工都已經要睇人面色...
番到黎上個網, 都要比D權限高既人HEAD住...上下網者...唔駛咁呀...
真係好攪笑...
有時間都去睇下D股...度場波啦...
你估好多時間去升咩權限...儲咩錢咩!!

純粹亂UP...同意就回一下...唔同意當無睇過...唔好回覆啦~唔該!!!
不過你當自己唔識睇中文既話...都可以回既....
作者: 影    時間: 2008-12-9 09:00 PM

唔好著,吹下水玩下咪好囉
過左分比你啦
而家極級會員咪可以睇到囉
開心D啦香港人
作者: wuyaya    時間: 2008-12-9 10:23 PM

引用:
原帖由 delahtim 於 2008-12-8 07:20 AM 發表
純粹個人意見!!
我最憎既人係一D... 又要POST相OR其他野出黎, 又要SET閱讀權限~
超...咁巴閉就唔好POST, 留黎自用一笨,
我地呢D...有時間先上下黎睇下有咩好睇...好笑...
無啦啦又SET 咩權限!!
你估你地 ...
講得好!
作者: 道明    時間: 2008-12-9 11:00 PM

都幾有道理
作者: 衛蘭    時間: 2008-12-10 06:31 AM

唉 ... 你有所不知!一言難盡呀!兄弟!

其實你 post 質數好少少既明星大肉相都有好多分加架啦!

會員又加我又加,真係加分到你笑呀!

歡迎光臨 3Talks 港人自講討論區 (http://www.3talks.com/) Powered by Discuz! 6.1.0