發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 symbian 於 2007-2-26 11:53 PM 發表

,乜乜乜乜乜,來日方長~~~大把時間陪你

GZAD系dynamic IP...要BAN IP有难度窝......
唓,你小擔心喇,如果我Ban完你之後,你用第二個a/c再入過,
除非你乖乖吔重新做人,唔係嘅一樣照Ban!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-2-26 11:41 PM 發表
怎樣呀 ??? 幹甚麼呀 ??? 為甚麼這樣多字呀 ??? 我看不明白 !!!

你無睇人哋挑剔緊個版規咩!

引用:
原帖由 micmic1352000 於 2007-3-8 04:43 PM 發表
有冇兄弟教我怎樣在收費圖貼預覽貼?小弟試過但不成功。多謝幫手。
其實之前都講個點貼,爬吓舊文啦,再唔明就可以pm呢度任何一位版主。

引用:
原帖由 callok 於 2007-3-11 04:42 PM 發表
很久沒看過寶月光兄的貼圖, 懷念......
除咗寶月光外,仲有好多人貼架嘛~

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-3-11 05:26 PM 發表

放心啦 ... 仲有大把奇人義仕黎緊 ...
係咪講緊我?

引用:
原帖由 衛蘭 於 2007-3-14 01:37 AM 發表

係呀係呀 ... 你真係識搞笑 ...
唔講邊有得笑喎~

引用:
原帖由 hei3001 於 2007-3-14 03:39 AM 發表
我覺得依度都唔錯丫,好好
咁就要多啲嚟玩吓,出啲post分享吓喇。

引用:
原帖由 fsb800 於 2007-3-14 04:59 AM 發表

甘你就要多發好圖la!!

竟然有人會想我貼圖
OK 係時候加圖
加落邊個post先?你索女區個置頂post好耐都無加過囉喎!

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2007-3-22 05:15 PM 發表
請問在線時問的升級和閱讀權限有沒有關係呢? 現金和存款又有什甚關係呢?
在線時間衹係紀錄你在論壇內嘅時間,而閱讀權限係由發帖及回覆量—來計算的,所以兩者並無關系。
衹要你開戶將現金存入,存款便會有利息計算了。

引用:
原帖由 callok 於 2007-3-22 10:11 PM 發表

前者我想應該沒有關係(其實我不知道,待版主回答你吧), 後者有錢梗係放入銀行生息啦, 重係日息喎
其實你都好清楚喇。

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。