發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

引用:
原帖由 simon1013 於 2006-12-24 03:38 PM 發表
點解有D post set左要閱讀權限30先入到既??
原本唔駛家喎
由於有特殊情況,所以部份 post 要閱讀權限30先入到,如果情況未有改善,
有可能會 set 更高嘅權限添!

特殊情況是指咩情況呢???

引用:
原帖由 simon1013 於 2006-12-24 04:06 PM 發表
特殊情況是指咩情況呢???
特殊情況咪就係...........一啲好特殊嘅情況囉!

唔好意思,小弟係新手,有d問題想問~~如何提升閱讀權限?? 如何post相發新貼??  thx!!!

引用:
原帖由 域奇 於 2006-12-24 16:02 發表

由於有特殊情況,所以部份 post 要閱讀權限30先入到,如果情況未有改善,
有可能會 set 更高嘅權限添!

中西美女高清相+大量WS(頁頁都有=不斷更新)小心電腦頂唔住!! - [閱讀權限 30] - [售價 現金 5 講元]
但好像這裡最初只是5元,昨天還加了少少相,但今天就加到權限30 ,雖然話特殊情況,但會不會令到我們當初有付款的會員唔公平

引用:
原帖由 sexnic9911 於 2006-12-26 02:41 PM 發表
唔好意思,小弟係新手,有d問題想問~~如何提升閱讀權限?? 如何post相發新貼??  thx!!!
睇番第六頁有講。

回覆番以上嗰幾個 post 嘅疑問。

由於近期發現於本論壇貼出之帖子,在別的論壇內出現,本來此等情況本屬平常,
亦無須理會嗰啲每日得嗰一二百人睇小圈子,
但每日十幾個 post 咁搬法,我差啲
以為 3Talks 開多咗啲子論壇添!

為維護本論壇之利益,實在無法不增設閱讀權限。

其實能達至 30 權限並不困難,只須多回覆或發帖便可以了,我更明白即使增設閱
讀權限,亦並非最有效之解决方法,但目前這是唯一方法。

做成大家的不便,敬請原諒。

其實我地都唔想 , 不過真係好誇張 !!!
今晚同你食左佢 !!!

要到30權限要幾多積分???

引用:
原帖由 simon1013 於 2006-12-27 12:30 PM 發表
要到30權限要幾多積分???
其實要多少積分係其次,最重要係希望大家可以多啲對發帖者作出鼓勵及陪養出對本論壇嘅歸屬感。

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。