發新話題

對此版有咩意見,有咩野水吹...係到吹爆佢啦 !

點解近來多咗咁多要收講元嘅post  (通常我都唔會買)
最幣係發覺錢都冇得回水

雖然係假錢,條氣都覺得唔順
有D時係轉貼啫,咁都要收錢

若果係自拍,靚嘅話,比真錢又點話丫

冇計啦 , 大家有自由麻 ...
咁啦 ... 你地回覆提提佢地啦 !!!
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 tempfay 於 2006-10-20 12:00 PM 發表

And all are just old pix, damn!
唔好意思.....咁樣落去真係有d驚會變到好似entfun咁.....

引用:
原帖由 sinyeung 於 2006-10-21 01:28 AM 發表

唔好意思.....咁樣落去真係有d驚會變到好似entfun咁.....
of course not la !!!

今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 tempfay 於 2006-10-21 01:15 PM 發表

But it seems like there's no way to reply without buying dicky's pix
did I type the someone's name?
oh , i c ...
thanks u remind me about that ...
ok , let me think about it ...
今晚同你食左佢 !!!

引用:
原帖由 衛蘭 於 2006-10-21 12:41 PM 發表

of course not la !!!

但願如此啦....其實哩幾日已經愈來愈多post要收費喇,仲要係舊圖....
其實可唔可以有一張半張預覽圖睇下呀,起碼唔駛好似而家咁買左先知中計.

very agree ... good idea !!!

本帖最近評分記錄
  • 衛蘭 現金 +4 我很贊同 2006-10-23 01:37 PM

將要求分數或港幣那些議題放係其它地方啦!
有些人一版放幾個這種議題,
好似個EnyFun網咁,鬼咁黑人憎。
搞到我看得不過癮。

引用:
原帖由 hkw 於 2006-10-20 12:42 AM 發表
點解近來多咗咁多要收講元嘅post  (通常我都唔會買)
最幣係發覺錢都冇得回水

雖然係假錢,條氣都覺得唔順
有D時係轉貼啫,咁都要收錢

若果係自拍,靚嘅話,比真錢又點話丫 ...
i agree with your point. i don't like the feeling of being cheated by old pics!

引用:
原帖由 iguana 於 2006-10-23 09:45 AM 發表
...好似個ExxFxx網咁,鬼咁黑人憎。
搞到我看得不過癮。
點止唔過癮,簡直想殺人:gun::gun:

重申,愛3talks是因為:

有感貼者的無私 讚回貼者的誠意
請一同抵制無良(真或假)錢奸商

無限咀咒錢小人,打到ExxFxx.com!3Talks萬歲

千夫所指,不疾而死,小心,小心 唔值得丫!

收唔收錢係個人意願,好難禁止。

版主,有冇可能強制收錢貼一定要提供預覧thumbnail?起碼係公平交易。(收得錢,做少少嘢都應份丫)

但係要錢睇相,自然要搶錢啦 咁樣落去...

始終希望宣揚3talks無私精神 ...重話叫多D人嚟喎,唉!
本帖最近評分記錄
  • 衛蘭 現金 +4 我很贊同 2006-10-24 06:01 PM

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。