發新話題

咀咒情人群益會

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:32 AM 發表

洗都洗唔甩
XDDDD
可能要搵道明

引用:
原帖由 solidx 於 2006-2-3 01:34 AM 發表

可能要搵道明
解大笨咒定小笨咒

錯喇!
唔係搵道明兄幫佢作法!

而係搵道明兄幫佢落一個更大o既咒,哈哈!!

P.S 乜你地冇聽過一個歪論咩?!
      當有煩惱o既時候,只要搵一個更大o既煩惱,本身o個個就會冇o左
路人甲,四圍八囧rz...

TAMAMA
『桃色俱樂部』
3TALK女皇 KISS桃
各位至愛的團員仔 記得  來自 + 返 KISS桃冰火團

我愛我老公VERY MUCH!!!!!!!!!!!!
『桃色俱樂部』

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:45 發表

聽過呀∼∼XD
所以同樣道理之ma

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-3 01:46 AM 發表

曬幸福曬到入黎呢度?XDDD
YEAH~
『桃色俱樂部』

你地慢慢玩,我閃人先!
聽朝仲要返工.....

係呀,我諗你地剩係知我冇o係<天下>做,但係唔知我而家做緊咩!
我過o左<中x電器>做office

引用:
原帖由 Kiss桃 於 2006-2-3 01:46 AM 發表
我愛我老公VERY MUCH!!!!!!!!!!!!
我都愛我老婆VERY MUCH..........
你地咒唔到我架,我同佢已經跳出三界外,不在五行中
哈~~~~~~~~~~

=-= 咀咒情人群益會 = =".....

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。