發新話題

你們覺得3Talks應該仲要開什麼新版和新搞作?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 09:02 PM 發表

最慘所有權限全部在兩位深居簡出既隱士度
佢地究竟知唔知我地既訴求?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 09:02 PM 發表

最慘所有權限全部在兩位深居簡出既隱士度
其實...我都想知...over2004 同 西多士...係咩人來的啊...
好似...冇見過... ...不過...佢地係超版

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-2-5 09:04 PM 發表

其實...我都想知...over2004 同 西多士...係咩人來的啊...
好似...冇見過... ...不過...佢地係超版
又係壇主既老死

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 09:06 PM 發表

西多屎咪性哥囉
玩到冇野好玩,開個超版出黎

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 09:06 PM 發表

西多屎咪性哥囉
=口= 真係唔多記得...

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-2-5 08:22 PM 發表
我反對做色情壇, 相信你怎色也色不過18p...佢地有一班忠實的合成高手, 加無限A片供應!
我要看色情, 也不會來, 怎知安不安全, 而且香港警方有意在未來打擊網上色情, 等別是由香港基地的網站
反而我覺得關閉成人板, 有 ...
好多謝你保貴嘅意見,而且你所提出嘅見解,有部份我都好認同。

其實有心要搞好個壇,真係一啲都唔難,難就難在有無人肯搞啫!
你嘅意見唔係唔好,不過我覺得有啲對牛彈琴啫。
就攞番呢幾晚嚟講,唔係無人嚟,而係無乜會員肯嚟。
就攞琴晚嘅瀏覽人數嚟講,得六百幾人在線(呢個數字都幾咁令人心寒,幾咁令人希噓!)
有四百幾個係訪客,會員得番百幾,呢六百幾人仲要係大部份都係去咗娛樂貼圖區添!

咁係乜嘢原因呢?係咪第二啲版無嘢比人睇呢?係咪第二啲版無吸引力呢?
我覺得最主要係呢度缺乏咗啲凝聚力,比唔到啲歸屬感比人時,又無乜討論氣氛。
跟本舊會員都無乜意慾出啲新 post 出嚟同人分享,新嘅又未息應呢度嘅環境。
而某啲版主又無乜點教導同鼓勵啲新會員,完全係掛個名喺度啫。

如果我係遊容,上到網時,都係諗住睇吓嘢或者揾人吹吓水啫,
點知嚟嚟去去都係嗰啲舊料,想同人傾,又好似無乜話題咁,咁你話下次仲嚟唔嚟好喇!
就好似衛蘭成日搞啲活動,幾時見過啲高層出嚟回應吓吖!次次咪柴哇哇幾仃友咁去囉。
我哋喺第二啲壇度攪網聚,真係要坐幾架旅遊巴架!

跟本人事問題多於一切,要搞嘅,就先喺呢方面入手喇。
一於清晒啲瘀血,實行有能者居之。
再講,個壇本身有好多現有機制都未有充份利用,喺呢方面入手,
效果咪仲事半功倍!如果唔解決呢啲問題,就算將個壇整到有幾天花龍鳳都好,
始終都係匆匆的來,匆匆的走,好難留得住人嘅!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-2-6 04:13 AM 發表

好多謝你保貴嘅意見,而且你所提出嘅見解,有部份我都好認同。

其實有心要搞好個壇,真係一啲都唔難,難就難在有無人肯搞啫!
你嘅意見唔係唔好,不過我覺得有啲對牛彈琴啫。
就攞番呢幾晚嚟講,唔係無人嚟,而係無乜會員肯嚟。
就 ...
認同GA! 帶頭作用更重要,
而Promotion要連續, 才有效~
我觀感是 做了數次, 大家便灰了~
所以...便 愈做愈傷心~~ 明明無餘地再過問~~'

6百幾人~ 我又咁睇
而定咁死水都有6百幾人, 我唔理佢去晒娛樂板又去, 色情板又去
總之我地死極都有6百人...這已經不錯~
2kf有時真係得這個數...

最終問題: 攪旺吹水區? 爭取RADIO? 定 真係攪旺整個壇先?

引用:
原帖由 蝦米仔 於 2007-2-6 11:42 AM 發表

認同GA! 帶頭作用更重要,
而Promotion要連續, 才有效~
我觀感是 做了數次, 大家便灰了~
所以...便 愈做愈傷心~~ 明明無餘地再過問~~'

6百幾人~ 我又咁睇
而定咁死水都有6百幾人, 我唔理佢去晒娛樂板又去, 色情 ...
想唔灰都唔得!唔係剩係我哋話改就可以改架!
就攞修羅開咪單嘢嚟講,都感受得到兩位壇主對呢度有幾咁關心......

你又幾樂觀喎,不過可能係我誤導咗你。
6百幾人係21:00-23:00嘅最高紀錄,之後已經跌番落百零人咋!
有好多壇,少極都有一千幾百人喇!

引用:
原帖由 域奇 於 2007-2-6 08:57 PM 發表

想唔灰都唔得!唔係剩係我哋話改就可以改架!
就攞修羅開咪單嘢嚟講,都感受得到兩位壇主對呢度有幾咁關心......

你又幾樂觀喎,不過可能係我誤導咗你。
6百幾人係21:00-23:00嘅最高紀錄,之後已經跌番落百零人咋!
有好多壇 ...
雖然人多,不過都有好多cd-rom

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2007-2-6 09:48 PM 發表

雖然人多,不過都有好多cd-rom
呢度咪一樣!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。