發新話題

你們覺得3Talks應該仲要開什麼新版和新搞作?

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 08:54 PM 發表
再睇埋呢度所有既管理人員做過既野,仲焦慮呀
大半乜都無做過野!
我都知道我係掛名版主...
因為...我果兩版...世界盃 同 劍2...都冇人去啦...
劍2...個個都放低左...直入回收區啦...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 09:02 PM 發表

最慘所有權限全部在兩位深居簡出既隱士度
其實...我都想知...over2004 同 西多士...係咩人來的啊...
好似...冇見過... ...不過...佢地係超版

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 09:06 PM 發表

西多屎咪性哥囉
=口= 真係唔多記得...

引用:
原帖由 道明 於 2007-2-8 01:10 AM 發表

唔會!修羅一定支持既
因為佢到出場~!!!   修羅戰隊~!!!

引用:
原帖由 道明 於 2007-4-26 11:14 PM 發表
上年玩過啦,Server 頂唔順
所以話加server囉~~

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。