發新話題

道明原貼 " 即時回應區版主一職投票 " 文章

道明原貼 " 即時回應區版主一職投票 " 文章

因為database recover, 所以冇左

由於現任即時回應區版主因私人理由請辭,故此必需重新選立該版版主一職,而此君必須富有....................責任感,勤理版務,有一棵3Talk既心,因此我推選    老牌會員 史東拿幫我地擔..............任該職位,同意既請回覆表示支持

我Toester同埋所有認識我既親朋密友
經過長時間馬拉松式秘密內務會議後
一致覺得我們大家一齊同意絕對肯定
覺得無可能會有一點或半點原因理由
去反對我地 3talkradio  既金牌DJ 老餅
超級版主3talkradio既前台長3talk.com
既大紅人史東拿出任我地即時回應區
既版主一職史東拿帶領3talkradio既戰
績輝煌人所共知大家有目共睹路人皆
見我們所有人一致決定無論如何出盡
一切辦法全力去請求3talkradio既金牌
DJ 老餅超級版主  3talkradio  既前台長
3talk既大紅人史東拿繼續帶領我們大
家喜愛既3talkradio重搭往日光輝歲月

<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

腳趾講得咁好..
唔支持...唔得...
支持!!!!!!!!!!!!

支持!!!!!!

同意,支持!!!!!!

引用:
原帖由 惠惠 於 2006-2-12 09:32 PM 發表
士叔叔加油ar!惠惠支持ar!
我同你咁上下年紀,諗既野都一樣,都係咁支持史叔叔

引用:
原帖由 toester 於 2006-2-12 07:56 PM 發表
我Toester同埋所有認識我既親朋密友
經過長時間馬拉松式秘密內務會議後
一致覺得我們大家一齊同意絕對肯定
覺得無可能會有一點或半點原因理由
去反對我地 3talkradio  既金牌DJ 老餅
超 ...
睇到呀腳既post就知道,我地團火係唔會熄既

引用:
原帖由 道明 於 2006-2-12 10:42 PM 發表

睇到呀腳既post就知道,我地團火係唔會熄既
吹都唔熄
<font color="ff00cc"><font size="6"> ★ 美腿貼圖區← CLICK HERE

引用:
原帖由 惠惠 於 2006-2-12 10:46 PM 發表

kekee咁我叫你做咩?
妳係大,我係細,我叫你先就真

惠惠姐姐

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。