發新話題

我係時候出山喇!! 人地點做版主架!!!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 02:25 發表

我可以做證,我都有見到你被delete果個post
你出完果個post既時候,該位版主仲未出完佢果7個post既
唔該首席證人

可能我真係要玩鬥快!!
仲要每次post完都用  IE save as / 整做pdf
作為證物

路人甲,四圍八囧rz...

我post埋個pm出o黎先,不過我o個個回覆就要打幾個x落去,呵呵!!!!

[Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

到: eric
時間: 2006-2-18 02:04
內容: 這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的主題被 Enzo888 執行 刪除 操作。

發表時間: 2006-2-18 01:43 AM
所在論壇: 綜合歌詞庫

操作理由: 你poat既側田 <Justin> 全碟11首歌詞入面只得一首好人歌詞,但好人依首歌詞已經有人post,所以已經被被刪除

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

呢個我o既回應

Re: [Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

到: Enzo888
時間: 2006-2-18 02:16
內容: 我x你個x呀!!
你冇x病呀!!

我幾點發post我幾點發post呀!!
邊個重覆呀

人地o既回覆law

Re: [Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

到: eric
時間: 2006-2-18 02:49
內容: 原始短消息: [Discuz!] 您發表的主題被執行管理操作

QUOTE:
我x你個x呀!!
你冇x病呀!!

我幾點發post我幾點發post呀!!
邊個重覆呀
你明唔明我講乜呀?
你個post入面只得
只得一首好人既歌詞並無任何歌詞

好多「污遭野」呀!!
引用:
原帖由 OLLie 於 2006-2-18 14:42 發表

我都唔明點解要set死一日唔可以多個5個
好野會怕多?
真係有料gei    怕咩人分享多d?
老細日日出糧俾你       你會唔會話唔好?

哈哈哈.........有趣有趣
我幾鍾意呢個比喻,哈
引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-2-18 12:11 發表
菇菇出山~~~
支持啦~~~
XDDDDDDDDDDDD
多謝,但係一出山,就正如dirty kitty咁講
引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 13:34 發表

菇菇一出山就慘遭滑鐵爐~~
比「鯉魚」更滑...
引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 14:43 發表

我都有同感
限定每日發帖數量,會打壓會員發帖既興趣
係,特別係一o的有heart幫手o既人

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-18 21:02 發表

你講咩dirty kitty呀!
我見木魚把鯉魚嘴咁講

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-19 00:26 發表

黎,等我比D溫暖你~~
唔通係傳說中o既「三溫暖」?!

唉!而家搞到冇晒心機post歌詞...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-19 22:51 發表
無人搞會生菇仔架,等我黎搞下啦
xddddddddddddddddddddd
咁咪即係...生我出o黎?!
引用:
原帖由 風清揚 於 2006-2-19 22:59 發表
算啦 好少事 放松 d 香港人
你冇野呀?!
唔知頭唔知路,咪亂搭訕wor!!!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-20 00:33 發表

仲唔母子相認?XDDD
佢做我個女就差唔多...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-20 02:04 發表

菇菇既女,即係咩呀?XDD
em......

唉,我部desktop死死地,好彩部notebook正常!!
一陣backup晒o的o野,聽日就剷機...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-21 01:04 發表

無啦啦死既?搞過咩黎呀?
可能係中mac機毒!
算啦,反正我都有打算重裝!!

唔想做孤兒仔,但係又冇人要,唉...orz!

遲o的我應該會如你地所講
踩埋上版主之位o既

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。