發新話題

我想問..

引用:
原帖由 一生人 於 2007-2-5 12:30 AM 發表
http://www.3talks.com/thread-5256-1-1.html

你都好小上來....
你呢個過時喇,睇呢個啦。
會員閱讀權限及積分升級表

引用:
原帖由 toester 於 2007-2-5 02:40 AM 發表

唔好成日等人送禮
自已努力d吧
我從未有人送過分比我架
我從來都未聽過首富要人接濟嘅!

引用:
原帖由 toester 於 2007-2-5 11:28 AM 發表

我都是由零開始的
從未有人送我一分一毫
所以你咪係我偶像囉!有朝一日我有你一半身家時,(我知都好渺茫)
我一定會好似你咁,攞啲分嚟獎勵吓啲優秀會員嘅!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 02:19 PM 發表
查實,總係覺得積分升級過低,六千就話盡,太小了
引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-2-5 02:21 PM 發表
起碼都10000啦....
引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2007-2-5 02:21 PM 發表

太易升,好難令人有目標有鬥心玩
引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-2-5 02:22 PM 發表

果陣...升左級...好開心...
同埋...可唔可以...有d 區...
要有一定級數先可以入...
等大家都有個目標去吹下水...
我絕對同意兼讚成倆位嘅見解!

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-2-5 04:30 PM 發表

重開個股市的話...就會有呢個機會~!!!
所以我咪話好渺茫囉!

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-2-5 05:26 PM 發表

sorry...當中有d...可能會唔會太易明...
當中另一個建議:

分級分多d...(e.g. 500分 / 800分 / 1000分一個等級),
雖然麻煩d...不過...
個目標細左...
感覺唔會太渺茫.... ...
其實有幾麻煩吖,有心搞好易搞啫!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。