發新話題

好想玩「開口中」呀!!!

引用:
原帖由 一生人 於 2007-4-19 11:58 PM 發表
超人相都加..........
貼去桌布貼圖區囉...

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-20 12:02 AM 發表

貼去桌布貼圖區囉...
咁個仔咪有席口玩電腦....(咁我咪無得用)....千其唔好比佢知啊..........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 一生人 於 2007-4-20 12:15 AM 發表
咁個仔咪有席口玩電腦....(咁我咪無得用)....千其唔好比佢知啊..........
咪咁孤寒,買多部啦...

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-20 12:19 AM 發表

咪咁孤寒,買多部啦...
咁唔係要比生意隻貓做...........
[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-20 12:02 AM 發表

貼去桌布貼圖區囉...
無錯,我一樣過去加。

引用:
原帖由 一生人 於 2007-4-20 12:22 AM 發表
佢呢排踢晒腳,(嚟緊要休兩日架嘛 )今日先同我講緊下個星期都排到滿晒囉,我諗你要比生意佢做都要等等先。

引用:
原帖由 一生人 於 2007-4-20 12:22 AM 發表
引用:
原帖由 域奇 於 2007-4-20 02:09 AM 發表
佢呢排踢晒腳,(嚟緊要休兩日架嘛 )今日先同我講緊下個星期都排到滿晒囉,我諗你要比生意佢做都要等等先。
咪係,呢排隻貓紅過紅牌亞姑,你想搵佢砌機都要排期咯...

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-20 07:44 AM 發表

仲用呢個籍口唔去睇醫生...仲要呻就咳死~

引用:
原帖由 vwfl 於 2007-4-20 07:44 AM 發表

咪係,成日同我晒命,又話砌師奶、女警、女教師、女會計........真係唔得佢死!

引用:
原帖由 吸血鬼 於 2007-4-20 09:10 AM 發表

仲用呢個籍口唔去睇醫生...仲要呻就咳死~
你太唔了解佢喇巾巾,佢呢啲唔係籍口,佢係特登嘅!

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。