11 12
發新話題

我想問一個問題..

因為o個個<魔鬼警察>所用o既警槍
就係當年梁成恩o既失槍!!

而家懷疑當年殺梁成恩o既就係呢個<魔鬼警察>
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 ghostfish 於 2006-3-21 13:57 發表

點解會搵到個魔鬼警察?
佢做過D乜?

仲有咩廚房垃圾桶有人頭..又係咩事黎嫁..?!
將兩單o野溝埋一齊托咩?!
兩單唔同新聞o黎架!!

警察單o野自己睇報紙呢,呢排煲到好衝!!

至於垃圾埇人頭,係另一單N年前o既案件!
女死者係model,叫彭楚盈,懷疑被謀殺!但o岩o岩法庭最後裁定佢係死於意外 & 不幸!
同埋o個個唔係人頭,係一個白骨頭 + 成副白骨

自己睇報紙吧啦,兩埋案如果要我地打字出o黎,有排打呀!!!
好似我咁,每日都睇報紙吧!!!

引用:
原帖由 無謂人 於 2006-3-22 11:25 發表

星期一我見到頭條,都追返果3日 D 新聞啦....
如果我出o左國旅行,返到香港我都會追番晒o的報紙!

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-3-23 00:49 發表

我就冇咁好耐性~~~~
哈哈,我習慣o左o者!!
不過通常呢o的「補充裝」我都唔會好detail咁睇,除非係有o的咩特別o野!
我通常都係睇topic、快速看一看就算

我係每日更新o既報紙先會detail咁睇

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-3-23 18:36 發表

可以搬上銀幕
XDDDD
爛片....

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-3-23 21:13 發表

乜你咁臭脾4o架~~~
我講句公道說話吧!
我覺得有時係講得過火o左o既!!

就算一個人幾咁好老皮,都會有忍唔住o既一刻!
更何況魚魚真係好唔好老皮

其實佢算幾好老皮架喇!
被著第二個,老早就唔忍啦!

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-3-23 22:02 發表

忍唔住會有咩結果?
最簡單,引發罵戰,繼而搞到七國咁亂!
引用:
原帖由 toester 於 2006-3-23 22:07 發表

無錯 我都認為 魚魚 好修養

生養好唔好我就唔知,不過修養唔算差o既!

引用:
原帖由 eric 於 2006-3-23 22:13 發表

最簡單,引發罵戰,繼而搞到七國咁亂!

生養好唔好我就唔知,不過修養唔算差o既!
呢o的就係俗語話 ~~ 「一啖砂糖一啖屎」喇!!
    一邊廂 ~~ 幫魚魚講說話
另一邊廂 ~~ 繼續寸佢、入佢位

引用:
原帖由 GATX105-Strike 於 2006-3-23 22:14 發表

咁修羅喵做乜成日話佢
帶歡樂俾大家!
唔講邊有得笑呢?!

但係講 ~~ 係點到即止,唔係講到好過份!

正所謂 ~~ 「凡事留七劍,日後開大戰

如果照字面睇,係睇唔明有咩關係!
但如果食字形式就會睇得明

11 12
發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。