發新話題

近排咩野型號既電話好牙??

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 02:49 PM 發表

=_=""
內息急速運轉三大週天,六脈神劍激射而出
使出神行百變輕功避開攻擊~
左手劍向對方飛出~~~

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 02:54 PM 發表

凌波微步輕易將來劍避開
左手伸出一扣,成功將你脈門扣住
北冥神功一出,你內力有如江河缺堤般被我吸取
右手當機立斷~
揮劍砍下左手~!
右手三枝金蛇鏢飛出~~!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:06 PM 發表

幸好有軟胃甲護身
隨即變招,左手畫一圈,一招青龍出洞將對方震至內傷~
(死仔,我接唔住喇~~XDDD)
= =
(你接唔住...算啦...我死吧...
不過...左手畫一圈再出的...係亢龍有悔啊...)
噗~~~~~~~
中左對方一掌~ 立即向後急退...
逃出大概三公里外...終於支持不住...眼前一黑, 吐出一大口血來...

我用左...書劍...射鵰...同碧血劍...

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:15 PM 發表

我用左射鵰,天龍八部,仲有無呢.......
應該冇了的啊...
我地應該可以出書~
XDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:17 PM 發表

我竟然唔記得用倚天內既九陽神功添
XDDDDDDDDDDDD
我之後可以用神鵰既黯然消魄掌+碧血劍既獨臂刀法
XDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:22 PM 發表

神鵰既龍象般若功都未用!XDDDD
你個金輪法王!!!
我用玉鋒針囉~
XDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:23 PM 發表

我用打狗榛法!XDDD
我仲以為你會出獨孤九劍添~
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:27 PM 發表

我用七傷拳!
XDDDDDDDDDDD
我出絕招了...
武穆遺書~!!!
XDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2006-2-1 03:29 PM 發表

下.............玩埋兵法添!
佢地自己講的啊...
次次佢地都係比人圍...
次次都有人死的啊...

十弟 章進 都係比官兵打死的啊~

發新話題
最近訪問的版塊
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。