發新話題

[短片] 見識何謂八婆

引用:
原帖由 一生人 於 2008-4-30 12:13 AM 發表
唔止八婆.....仲好猪扒.....
唔扒嘅都有仔請佢去餐廳啦,使乜痞美心吖!

引用:
原帖由 chiman3312 於 2008-4-30 12:30 AM 發表
死啦~~
我下個月去大快活做燒味~~
遇到d咁ge人咪pk.....
邊間?等我去捧吓你場吖。

引用:
原帖由 helen_sze2000 於 2008-4-30 07:11 AM 發表

僅僅睇到!原來佢讀嘉諾撒聖方濟各書院添呀
我要放到好大先睇到呀!

引用:
原帖由 域奇 於 2008-4-30 08:26 AM 發表

我要放到好大先睇到呀!
警方回應事件警方發言人證實,四月十八日約七時接獲一名三十二歲姓陳女食客報警,她投訴遭上環一快餐店一名三十七歲姓葉男職員辱罵,求警協助。

港 女 刪 片 殺 萬 五 留 言 。
互聯網

轟 動 整 個 網 絡 界 的 「 快 餐 店 阿 叔 」 事 件 , 自 短 片 上 載 Youtube 後 , 港 女 被 網 友 不斷辱罵 。 他 們 更 在 放 片 人 的 個 人 專 頁 留 言 指 摘 , 不 消 十 日 已 有 近 15,000 個 留 言 。

有人 曾 不 斷 刪 除 留 言 , 但 卻 造 成 反 效 果 , 令 留 言 數 字 急 升 。 未 知 是 否 如 此 , 有 關人士已 將 自 鳴 得 意 、 一 度 以 為 獲 全 人 類 支 持 的 「 快 餐 店 阿 叔 」 投 訴 短 片 刪 除 。 不 過,有網 友 卻 將 片 段 備 份 , 更 張 貼 於 討 論 區 , 讓 其 重 見 光 明 。

[fly]賭博害人,影響一生人坐過山車....[/fly]

其實個白痴放段片上網做咩,,,前世未俾人吊過??

片中見到條八婆身邊有人舉起dv機拍.
懷疑佢係有心搞事.

引用:
原帖由 一生人 於 2008-4-30 03:24 PM 發表
警方回應事件警方發言人證實,四月十八日約七時接獲一名三十二歲姓陳女食客報警,她投訴遭上環一快餐店一名三十七歲姓葉男職員辱罵,求警協助。

港 女 刪 片 殺 萬 五 留 言 。
互聯網

轟 動 整 個 網 絡 ...
姓陳?張學生證明明寫住韋XX架....

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2008-4-30 05:01 PM 發表
上埋維基,可喜可賀

http://evchk.wikia.com/wiki/%E5%9B%9B%E5%AF%B6%E9%A3%AF%E5%A5%B3%E5%AD%90%E8%88%87%E7%BE%8E%E5%BF%83%E4%BA%9E%E5%8F%94%E4%BA%8B%E4%BB%B6
呢啲咪叫「光宗耀祖」囉!

引用:
原帖由 ㊣修羅-黑暗㊣ 於 2008-4-30 05:37 PM 發表

個臭貨以為自己好很認好很威
佢自己應該都估唔到出黎效果完全相反
如果當時喺佢身邊,肯定吊七佢啦!不知所謂!

引用:
原帖由 域奇 於 2008-4-30 08:25 PM 發表

如果當時喺佢身邊,肯定吊七佢啦!不知所謂!
咁樣衰都吊

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。