發新話題

籃球 !! 有冇人鐘意T-MAC

引用:
原帖由 小. 於 2008-6-21 01:17 PM 發表

同雪雪果道我已經解釋左我點解咁講同就可能因符號問題道左歉﹗
得勢不(堯)人果個唔係我喎,o里一點你要搞清楚先﹗
唔通我無忍讓到?要講粗口,我可以叻過佢﹗
要串人,我可以勁過佢,但我一開頭有無咁做先?
我無要求佢就事件同果個會 ...
唔好再搞啦,有乜叫邊個啱邊個錯

引用:
原帖由 stoudemire 於 2008-6-21 01:48 PM 發表
講講下t-mac都可以咁既,,,正呀
咪搞事

引用:
原帖由 域奇 於 2008-6-22 12:11 AM 發表

喺度吹水,冇話邊個啱晒,邊個錯晒!

我剩係知道喺我叫停後,邊一個仲要回覆挑起爭端!
如果首先挑釁嗰個係另外一個,我一樣係同等待遇!
誰是誰非,我唔想再爭議落去,件事應該要告一段落喇!

如果你覺得俾人踩,你可以向我投訴,我一定 ...
D細嘅唔識啫,唔好嘮氣

引用:
原帖由 域奇 於 2008-6-22 12:18 AM 發表

唉!我唔係嘮氣,衹不過唔想一上到嚟就見到人互片啫,如果唔制止,都唔知仲有幾耐嘈!
我都勸住亞小.

引用:
原帖由 stoudemire 於 2008-6-22 12:18 AM 發表
冇錯,,我地講返t-mac啦
唔好再講,吹水就得啦

引用:
原帖由 w!ng 於 2008-6-22 12:19 AM 發表
對 對 對唔住 呀 超版大大
算你精

引用:
原帖由 w!ng 於 2008-6-22 12:36 AM 發表

怕怕
驚啦咩

引用:
原帖由 域奇 於 2008-6-22 12:45 AM 發表

吹到傻咗?
有超版陪吹水,梗係開心到儍

引用:
原帖由 域奇 於 2008-6-22 12:52 AM 發表

見面禮就俾咗,不過你自己係咁推,我唔知嗰版嘅版主會唔會扣你,所以都係唔好俾咁多喇!
我夠係新人啦,又唔見你畀D見面禮我

引用:
原帖由 域奇 於 2008-6-22 12:55 AM 發表

哼?早知連10分都慳返!
係囉!扣佢廿分

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。