發新話題

你地有無類似經驗

引用:
原帖由 惠惠 於 2006-4-25 12:28 AM 發表

睇完d對白....原來個個都會講同一既野架@.@!
咁你對幾多個人講過呀?

我冇!!
不過我聽過唔少fd問人 / 被問....

通常我都會走去話問人o既fd ~~ 咪鬼煩啦
路人甲,四圍八囧rz...

引用:
原帖由 道明 於 2006-4-24 09:21 AM 發表
你地有無類似既情況?
我每個女朋友一過試用期都必問..........好煩

女:其實究竟你鐘意我D乜
男:..........你靚law
女:椅.........就係咁炸
甠...
通常DD環境我都會快刀斬亂麻
女:其實究竟你鐘意我D乜
男:鐘意就鐘意,鐘意係一種感覺,就算有一萬個理由都係因為D個感覺
        我同你講你靚,你好心地,你乜乜物物都無用,唔通有個女你靚又心地我又要鐘意佢咩
        有你一個夠架啦,(乙水 乙水 佢先)
        咁你又鐘意我D乜(已經拉開話題,玩反問)
        (跟住唔好比時間佢諗,扮死)有D胃痛,不如去食野囉,日本野定西餐
        (同女人出街,要比佢簡,但係係要簡完再比佢簡)
        跟住扮個痛苦樣,食野先,胃痛,不如去食日本野啦,你鐘意食日本野多D

唔好比佢諗,拖住就走

至於前度女友會係未一齊之前
同佢一五一十同佢講左先
咁個個人都有過去架啦,
打左針定住腳先,
如果佢再問架,咪話佢知
"咪同你講過,你問來都無意義,你唔好再提啦過去左架啦好唔好,過去完成式來架,
過去架野咪由佢過去,你係咁提住你想我成日記住佢咩?
我咩都唔知,我靜係知宜家同我一齊.關心我愛我,保護我果個係你
我亦都會全心全意去保護去愛架只有你一個
過去架唔再關我事
因為我最愛架人就係你"
跟住拖住佢隻手,望住佢笑一笑
收工完場.佢甜到入心.唔會再問

d女人真係鍾意踩屎

引用:
原帖由 solidx 於 2006-4-27 03:21 AM 發表
d女人真係鍾意踩屎
佢要屎...就比佢屎啦~~
XD

引用:
原帖由 smile3 於 2006-4-27 12:22 PM 發表
做咩變左精華既???
唔通男人心聲真係咁珍貴咩
女人必問既題目,比女人問過既會有共鳴,未比女人問過既就更加要吸取經驗

輕輕帶過d嚴峻o既問題.............越簡單得咁簡單

同意

D80
MB-80
18-200mm
17-35mm F2.8
35mm F2
50 mm F1.4

發新話題
©2001-2009 3Talks.com, All Rights Reserved. 免責聲明及版權聲明

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,3Talks.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及私人、買賣、醫療、法律或投資等問題)。由於討論區是受到「即時留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有即時留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。3Talks.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。